Our Blog

Sílvia Font fa la presentació als assitents del projecte d’habitatges,

 

locals i aparcamentsa la rambla de la Girada de Vilafranca del Penedès

El passat 11 d’octubre vam presenciar el lliurament de claus de la promoció d’habitatges de lloguer ubicat al barri de La Girada (Vilafranca del Penedès).

L’acte va estar presidit pel conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i contava amb la presència de l’alcalde del municipi, Marcel Esteve, el director general de Promoció d’Habitatge, Joaquim Gascó, el conseller-delegat d’Adigsa, Frederic Linares, i ens van convidar a fer una presentació als assistents del nostre projecte.
Des dels nostres inicis l’habitatge social ha estat un dels temes que més ens han preocupat al despatx i aquest projecte, i d’altres realitzats a l’estudi, compleixen amb els nostres objectius.
L’aplicació de criteris d’industrialització, modulació i simplicitat de les instal·lacions va ser el criteri principal per aconseguir uns habitatges econòmics i a la vegada formalment interessants.
Una esquerda central fa les funcions de distribuïdor de persones, d’energies i millora la qualitat ambiental de l’edifici.
30 habitatges exactament iguals es col·loquen a banda i banda d’aquesta esquerda.
Aquesta igualtat es porta també als elements secundaris. dintre d’uns marcs de formigó, Sempre la mateixa finestra col·locada en diferents posicions dona joc a la façana.
Ampliareu la vostra informació als següents links.

Nota de premsa de la Generalitat de Catalunya.

Notícies a diaris locals