Junts

Junts

TENDENCIES DIY | Do It Yourself | fes-ho tu mateix

junts és una iniciativa d’autopromoció d’habitatges desenvolupada per Ona Arquitectes amb la col·laboració de Elecnor i Monapart. L’objectiu és que disposis d’un habitatge ecoeficient i dissenyat a mida per un 20% menys del preu d’un habitatge convencional. Tota la gestió de la promoció–des de la compra del solar fins al lliurament de claus i la gestió postvenda–estarà sempre guiada per nosaltres , tal i com hem fet amb anterioritat per a 36 clients a 9 edificis diferents des de 1998 fins avui.
Darrers Autopromocions

Re-comencem amb tres edificis al barri d’horta-guinardó a Barcelona

La Vinya 
 Renaixença

Renaixença (2ª Fase oberta)

Edifici Junts | Renaixença 59

es planteja com una autopromoció de 4-6 habitatges (un o dues per planta) similars, de 4 dormitoris de 99,7m2 , de 2 dormitoris de 54,4m2 o de 1 dormitori de 44m2. Serà un edifici de planta baixa i quatre pisos amb ascensor i sense aparcament. Tots els habitatges disposaran d’un gran desenvolupament de façana que garantirà molta lluminositat i vistes al carrer Teodor Llorente (orientació nord) i Renaixença (orientació est), d’un disseny que afavoreix el comportament climàticament eficient de l’habitatge, i un nivell d’equipament i acabats.

Pis 4 dormitoris | 99.7 m²

renaixença 4 dormitoris

  MES INFORMACIÓ

 DESCÀRREGA PDF

Pis 2 dormitoris | 54.4 m²

renaixença 2 dormitoris

  MES INFORMACIÓ

 DESCÀRREGA PDF

Pis 1 dormitori | 44.0 m²

renaixença 1 dormitori

  MES INFORMACIÓ

 DESCÀRREGA PDF

La Vinya (Promoció adjudicada)

Edifici Junts | La Vinya 34

es planteja com una autopromoció de 5 habitatges (un per planta) iguals o similars, de 4 dormitoris i 105m2 construïts. Serà un edifici de planta baixa i cinc pisos amb ascensor i sense aparcament. Tots els habitatges disposaran d’un gran desenvolupament de façana que garantirà molta lluminositat i vistes al carrer La Vinya (orientació sud oest) i a la Ronda del Guinardó (orientació nord oest), d’un disseny que afavoreix el comportament climàticament eficient de l’habitatge, i un nivell d’equipament i acabats.

Planta tipus

LA VINYA PLANTA VENTA